GEN ELECTRO

partner voor elektriciteit
in nieuwbouw

Wie begint aan een nieuwbouwproject heeft vanzelfsprekend veel zorgen. Ons doel is alvast om er eentje weg te nemen, door ons te ontfermen over de elektriciteit in uw nieuwbouw. We zorgen ervoor dat uw nieuwe woning aan alle huidige normen voldoet en uiteraard stellen we ook alles in het werk om een stijlvolle toets aan te brengen.

 

Van schema tot uitvoering

Elektrische verwarming, centrale klimaatsturing, geautomatiseerde rolluiken en zelfs laadinfrastructuur voor elektrische wagens. Werkelijk alles is bespreekbaar bij GEN Electro. En uiteraard kan u ook voor de nodige plannen op ons rekenen. Wij zorgen voor de installatieschema’s, de nodige materialen, aansluiting van de zekeringskast en zorgen dat uw installatie probleemloos de keuring doorstaat.

Samen met u stippelen we uit wat binnen het voorziene budget past, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wenst u de kosten te drukken door zelf mee te helpen? Geen probleem! Met GEN Electro begeleiden we u ook graag tijdens het hele project. Neem gerust een kijkje bij onze DIY-solutions om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Elektriciteit Nieuwbouw | Gen Electro | Kortrijk | West-Vlaanderen
Elektriciteit Nieuwbouw | Gen Electro | Kortrijk | West-Vlaanderen

Verlichting voor nieuwbouw

Naast alle algemene elektriciteitswerken heeft GEN Electro ook oog voor de verlichting in uw nieuwbouw. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel welke sfeer in uw woning zal hangen. We introduceren u graag in de vele mogelijkheden, tekenen een plan uit op maat van uw nieuwbouwproject en zorgen ook voor de volledige uitvoering.

Een betrouwbare partner nodig voor de elektriciteit in uw nieuwbouw? Neem gerust op met GEN Electro, zodat u op beide oren kan slapen.

Heb je vragen?

Contacteer ons!