GEN ELECTRO

Elektrische Rolluiken

Waarom kiezen voor elektrische rolluiken?

Een zeer terechte vraag die u zich stelt! Waarom zou de extra kost maken en kiezen voor elektrische rolluiken? Een vraag die wij met veel plezier oplossen

Extra comfort

Afhankelijk van uw systeem keuze kunt u de rolluiken via verschillende toestellen bedienen. Een knop op de muur, via een app op uw smartphone, via uw domoticasysteem of wat dacht u van een timer. De opties zijn eindeloos en dragen zeker bij aan uw wooncomfort. De belangrijkste reden is echter dat u, uw lichaam niet hoeft te belasten. Een rolluik kan zwaar zijn wanneer u een dagje ouder aan het worden bent, zeker indien u enkele grote exemplaren in huis heeft of zal plaatsen. Een elektrisch systeem biedt hiervoor de ideale oplossing!

 

 

Tuinverlichting | Gen Electro | Kortrijk | West-Vlaanderen

Isolerende factor

Rolluiken zijn een goed idee voor hun isolerende factor. De warmte blijft langer binnen en de koude buiten, maar dat is natuurlijk met alle rolluiken, waarom dan precies elektrische rolluiken? Wel indien uw rolluiken gekoppeld zijn aan uw domotica systeem, zijn ze bedienbaar via een app en kunt u ze zelfs vanop afstand sluiten. Zo kunt u energie besparen bij het verwarmen van uw huis, want op elk moment van de dag kunt u beslissen om uw rolluiken te sluiten of te openen.

Beveiliging 

Rolluiken bieden extra beveiliging en privacy! Aangesloten op een domotica systeem of een motortype die via een app kan werken maken het mogelijk om uw rolluiken vanop afstand te sluiten of te openen. U gaat op reis of u bent uitzonderlijk laat thuis? Geen probleem, u sluit uw rolluiken vanop afstand en wekt de indruk dat er mensen thuis zijn. Alsook biedt een gesloten rolluik extra beveiliging aangezien het moeilijker is om in te breken wanneer ze gesloten zijn. Met een timer gaan uw rolluiken op vaste tijdstippen open en dicht, dit is natuurlijk hetzelfde principe! 

U bent op zoek naar een betrouwbare firma die uw elektrische rolluiken kan plaatsen? Wij van Gen Electro uit Kortrijk staan zeker voor u paraat! Neem contact op.

Vrijblijvende offerte of informatie aanvragen?

Contacteer ons!