GEN ELECTRO

Laadpaal voor de elektrische wagen

Een laadpaal bij u thuis laten installeren?

Rijdt u met een elektrische wagen? Dan is het thuis opladen van uw wagen uiteraard een must. Het laadnetwerk in België staat nog altijd in zijn kinderschoenen, als eigenaar van een elektrische wagen kunt u hierdoor ongemakken ondervinden. Vertrekken met een volle batterij kan die ongemakken bijna volledig wegnemen. 

Bij Gen Electro kunt u terecht voor de installatie van uw laadpaal. Samen met u kijken we naar de ideale situatie en zorgen we voor een nette afwerking. Uw laadpaal buiten plaatsen of binnen in uw garage, het kan allebei.

Laadpaal voor elektrische wagen | Gen Electro | Kortrijk | West-Vlaanderen

Uw elektrische wagen thuis opladen vermijd veel problemen

Het opladen van uw elektrische wagen neemt meer tijd in beslag dan het tanken van brandstof. Terwijl uw wagen aan het opladen is, moet zich uiteraard ergens of met iets bezig houden. Daarnaast moet u vaak de drukte van de stad trotseren om laadpalen te vinden.

Met een eigen laadpaal, vallen deze problemen alvast weg. Een laadpaal voor elektrische auto’s bij u thuis laten installeren zorgt er dus voor dat u zonder zorgen en met een volle accu naar uw bestemming kunt vertrekken! Het is bovendien aanzienlijk veiliger en efficiënter dan uw auto gewoon in het stopcontact opladen. Kort samengevat: het is een milieubewuste én toekomstgerichte investering.

Laadpaal voor de elektrische wagen, een investering die opbrengt!

De kost per kWh bij een eigen laadpaal is in veel gevallen slechts de helft dan bij openbare laadpalen. Daarnaast hoeft u tijdens uw verplaatsingen geen route uit te stippelen die een laadpunt kruist.

Een leuke ‘extra’, wanneer u zonnepanelen liggen hebt op uw dak, dan heeft u de mogelijkheid uw wagen op te laden met eigen opgewekte zonne-energie. Dit is in eerste instantie zeer duurzaam, maar vooral ook gratis. Zoals u merkt, een eigen laadpaal voor de elektrische wagen is een absolute must.

Elegantie troef dankzij de Belgische laadpalen van Veton

De laadpalen van Gen Electro zijn in eerste instantie natuurlijk functioneel, maar wij hebben ook oog voor het design. Daarom werken we samen met het Belgische Veton. Hun laadpalen zijn in België ontworpen en gefabriceerd.

Wat uitzonderlijk is aan de Belgische laadpalen van Veton, is de elegantie die ze uitstralen. Een efficiënte werking en knap design gaan er hand in hand, waardoor uw laadpaal perfect kan aansluiten bij de stijl van uw gebouw.

Heb je vragen?

Contacteer ons!